Εφη

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Industry Accounting
Location Αθήνα, Greece
Links Audio Clip
Introduction Είμαι μία χαζομαμά 4 υπέροχων παιδιών που τα λατρεύω! Οπως θα συμπεραίνετε δεν κάθομαι καθόλου! Απόδειξη του πότε άνοιξε αυτό το blog και τι αναρτήσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα, αλλά τώρα το αποφάσισα-πρέπει να οργανώσω το χρόνο μου για να προλαβαίνω να ασχοληθώ.Μου αρέσει απίστευτα να βρίσκομαι μέσα στο βασίλειο της κουζίνας μου και να δίνω ευχαρίστηση στους δικούς μου ανθρώπους. Το καλύτερό μου στο σπίτι με καλή παρέα και καλό φαγητό και κρασί. Επισκέπτομαι ανελλειπώς την ιστοσελίδα του hungry. Εχει καταντήσει ιεροτελεστία.Εχω ένα μεγάλο κόλλημα με την λατρεμένη Κεφαλονιά και μου αρέσουν τα ταξίδια γενικότερα.
Interests μαγειρική, βιβλία, ταξίδια
Favorite Movies LOST και ξερό ψωμί, Θα σε βρω στον παράδεισο, Η ζωή είναι ωραία, Τα παιδιά του σουιγκ, Χορεύοντας στα σύννεφα, Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας, Η κόρη του Μυστράλ, Δεσμοί αίματος, ο Νονός, Η χρυσή κούκλα, Αν έρθει το αύριο, Μία ντουζίνα μπελάδες, Ποτέ χωρίς την κόρη μου, κ.α.
Favorite Music Μάνος Λοίζος, Λένα Αλκαίου, Παντελής Θαλασσινός, Χάρις Αλεξίου, Μελίνα Κανά, Χατζηδάκης, Παπακωνσταντίνου, Μικρούτσικος
Favorite Books Οι μάγισσες της Σμύρνης, Δυτικά του Νείλου, Σιωπηλές κραυγές, Αθηνά-ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη, Τρεις αιώνες-μια ζωή, οι φύλακες της Ανατολίας, Σκισμένο ψαθάκι, Βαρκάρισσα της Χίμαιρας, Η φυλακισμένη της Τεχεράνης, το μενταγιόν, Αθηναιου Βορβορυγμοι κ.α.