Norrfrids Eija

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Industry Agriculture
Occupation Bonde, ägare av Norrfrid gårdsbutik, café och B&B
Location Sollefteå, Ångermanland, Sweden
Introduction Fembarnsmor med lantlivsdrömmar. Brinner för bondromantik och bloggar om byggnadsvård, inredning, barn, gårdens djur, våra odlarmödor och trädgården i en salig blandning för så är också livet....
Interests Gamla hus och dess historia, byggnadsvård, nötta, rostiga ting, inredning, trädgård, husdjur och då helst gamla lantraser.
Favorite Movies Filmer av Luc Besson och Kaurismäki. Amelie från Montmartre och Forrest Gump är filmer man blir glad av.
Favorite Music Det började med ABBA, fortsatte via synthen till the Cure och The Mission, sedan följde punken fram till Hanoi Rocks, följt av Janis Joplin, Hendrix och Led Zeppelin. Numera har det lugnat ner sig med U2 och Coldplay. Metallica och Rammstein då man dammsuger, Sibelius rocks!
Favorite Books Bokhyllorna är fulla med böcker från tiden då jag kunde läsa ostört i timmar. Som Bukowski eller Sture Dahlström (idag som fembarnsmor kan jag inte förstå det men som ni kanske förstår har jag många sidor)Numera är jag missbrukare av svenska och utländska inredningstidningar med vackra och inspirerande bilder. Lagom kravlöst!