Marja Sch

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Location Vlaardingen, Zuid Holland, Netherlands
Introduction Heel lang geleden ben ik begonnen met het vouwen van theezakjes om er daarna leuke kaarten mee te maken, Nu ben ik helemaal verkocht aan het maken van kaarten en gebruik daar graag stempeltjes bij, Veel heb ik geleerd van mijn knutselvriendinnen en workshops die ik volg. Ik ben getrouwd met een schat van een man die graag op zijn wielrenfiets tochten maakt, maar ook graag gitaar speelt. We zijn inmiddels allebei gestopt met werken en hebben er 41 jaar in het onderwijs gewerkt. We hebben een zoon en een schoondochter die in Rotterdam wonen en een dochter en schoonzoon ( uit Venezuela) die in Chili wonen. Nu de kinderen het huis uit zijn, is één van de kamers mijn knutselkamer/atelier geworden. Heerlijk al mijn spulletjes bij de hand.
Interests Wandelen in de bergen. Knutselen, lekker eten koken en van alles lezen dat met kaarten maken of met mijn vak te maken heeft.
Favorite Movies The Last Samurai, Pirates of the Caribbean, Lord of the Rings
Favorite Music Maria Mena, Anouk, Ilse de Lange, Jack Johnson, -Katie Melua, Racoon
Favorite Books De stam van de holenbeer van J M Auel, De DaVinci Code van Dan Brown, De acht van Katherina Neville, Het geheime leven van kleuren van Kassia St Clair