D'arsil

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Location Malaysia
Introduction hai blog ni aku buat untuk berkongsi apa saja yang aku nak kongsikan, terutama sekali tentang hobi aku, yang lain2 tu cerita merapu aku. hahaha aku tak minta dipuji. ianya sekadar blog cikai saja. aku gembira, dan aku tak kacau hdp orang lain. apa2 sajalah, sekadar blog suka2. kalau kamu suka bagus lah, tak suka aku nak buat cemanakan, aku tak paksa orang suka apa yang aku taip. faham2 sajalah. hidup ni singkat saja. esok2 mati juga.
Interests tepuk dada tanya selera
Favorite Movies kisah benar.
Favorite Music apa saja yang aku minat aku dengar.
Favorite Books apa saja yang aku ingin baca aku baca.