Llíria, plantes i patrimoni

My blogs

About me

Location Llíria, Camp de Túria
Introduction Aquesta pàgina neix amb la voluntat d'assolir els objectius següents: divulgar el patrimoni de Llíria i la comarca Camp de Túria, incidint en els diversos aspectes d'aquest, com són les qüestions etnobotàniques que parlen dels usos de les plantes i la seua relació amb conjunt patrimonial de Llíria; els Mausoleus i Termes Romanes, els Banys Àrabs, la simbologia al mural de l'Església del Bon Pastor, a les façanes i pintures de la Sang i l'església de l'Assumpció.
Interests Volem parlar de les plantes i els diversos rituals associades a elles, que els nostres avantpassats han fet servir en casos de diverses malalties, parlar també d'arbres, com els diversos oms que han estat part a la vida, al dia a dia de Llíria són com l'Om del Molí o el paratge dels Oms, situat a l'entrada de Llíria, venint des de València. Altres funcions i arbres ens mostren diversos papers; la garrofera de l'hora o la de "don Miguel", en són un bon eixample.
Favorite Movies Aquest espai pretén encetar una feina l'hora complicada, també, però engrescadora i il·lusionant; recuperar i recopilar els diversos treballs de Manolo Sànchez Vidagany, relacionats amb la tasca de difusió del nostre patrimoni efectuat al llarg de diversos anys per aquest divulgador.
Favorite Music Entre els nostres objectius trobem també la promoció de futures activitats relacionades amb la difusió del patrimoni; conferències, exposicions, publicacions, etc, sempre que estiguen relacionades amb els objectius que ens hem marcat i que ja hem descrit al llarg d'aquesta introducció.
Favorite Books Farem tot el possible per a facilitar l’accés a la informació de què disposem a cada moment, amb una informació estructurada de manera senzilla i a la vegada completa que permeta una consulta ràpida i eficaç. Esperem coincidir amb el màxim nombre de gent afí al nostre propòsit, establint un diàleg que permeta una comunicació enriquidora i, sobretot, que ajude a la difusió del nostre patrimoni, del qual tothom ha de tenir cura, si volem transmetre en òptimes condicions aquesta rica herència cultural a les generacions del futur.