Καραβάκι

My blogs

About me

Gender Female
Industry Arts
Location Θεσαλλονίκη-Κοζάνη, Greece
Links Audio Clip
Introduction Στις θάλασσες του κόσμου. Οι άνθρωποι κολυμπούν ακίνητοι. Νομίζεις ότι είναι σκαλισμένοι στον βυθό. Κανείς τους δεν μιλάει, έχουν γίνει βοτσαλάκια.
Μαζεύω μερικούς και τους βάζω στο βάζο. Για να τους έχω. Ο ήλιος που καίει, τους κάνει γυαλιστερούς. Ανυπόφορους. Οικογένειες από πέτρες μεγαλώνουν κάτω από τα μάτια μου. Θέλουν να αγοράσουν φωνή.
Οι πέτρες δεν είναι ούτε καλές ούτε κακές. Δεν έχουν ηθική, μνήμη, συνείδηση. Φορούν ένα δέρμα που το λένε σκληρότητα• να τις προστατεύει. Είναι αγέλαστες. Λυπημένες. Άφωνες.
Η φωνή απαιτεί για τον εαυτό της ένα στοιχείο αθωότητας. Δεν το έχουν. Δεν θα συνηθίσω ποτέ.
Πώς μπορούν να ξεχνούν οι άνθρωποι την απόδειξη ότι ζούν; Γιατί έγιναν πέτρες; Θα μου πεις γιατί είμαστε μόνο στιγμές; Είμαι μικρούλι ακόμα, δεν ξέρω, μου απαντά. Κι εγώ είμαι μικρούλι, αλλά όχι ακόμα. Πια. Είμαι μικρούλι πια. Ο καιρός των μεγάλων πέρασε. Θα με πάρεις μαζί σου;

Σταύρος Σταυρόπουλος

* Γραμμένο από τις λέξεις που γέννησε το μυαλό και η ψυχή ενός σπουδαίου ανθρώπου...
Interests Tαξίδια, διάβασμα, ζωγραφική. Tελευταία... επισκευάζω το ευ ζειν μου
Favorite Movies Frida, Μια αιωνιότητα και μια μέρα
Favorite Music Δεν υπάρχει καλή και κακή μουσική.Οτιδήποτε μιλάει στην ψυχή και μας κάνει πιο δυνατούς, πιο ευαίσθητους, πιο ανθρώπους έχει αξία.Οι νότες ξέρουν να αγγίζουν τις ανθρώπινες ψυχές.Γι αυτό και τις εξημερώνουν.
Favorite Books Όσα έχω διαβάσει και όσα ακόμη περιμένουν να τα διαβάσω...