Kastehelmi

My blogs

About me

Gender Female
Location Helmilandia
Introduction Arigato! Täältä ruudun toiselta puolelta löytyy 11-vuotias alakoulun viidettä luokkaa käyvä Kastehelmi, lempinimeltäni ihan vain Helmi, jonka suuria intohimoja ovat mm. kirjoittaminen ja lukeminen. Rakastan myös syksyn koleita aamuja ja tunnelmallisia iltoja, Pinterestiä, beigeä väriä, liikuntaa, kauneutta, villasukkia sekä tuoksukynttilöitä!
Interests Harrastan ohjatusti vain tanssia, mutta omatoimisesti tykkään kirjoitella ja lueskella kaikenlaista, sekä tietenkin bloggaaminen on hauskaa! Tykkään myös tehdä Youtubesta erilaisia HIIT- ja vatsalihastreenejä :D
Favorite Movies Aiemmin tykkäsin katsella animeita, mutta nyt on leffailtojen pitäminen jäänyt vähän vähemmälle... Ehkä kuitenkin Laputa - linna taivaalla.
Favorite Music Nykyään en enää oikein kuuntele musiikkiakaan, joten tällä hetkellä minulla ei ole varsinaista lempparibiisiä. Perus pop-musiikki kuitenkin menee, jos olen vaikka istumassa autossa :)
Favorite Books Gendreistä mieluisimmat ovat fantasia ja reaalifantasia, mutta yksittäisen kirjan valitseminen on mahdotonta!