Kastehelmi

About me

Location Helmilandia
Introduction Annyeong! Mä oon 12-vuotias kuudennella luokalla käyvä Kastehelmi, tai lempinimeltäni Helmi. Mun sydäntä lähellä kaikkien harrastusten lisäksi on korealainen kulttuuri, syksy, beiget jutut ja Pinterest :3 Ja olenhan mä myös jonkin tason romantikko, ettähh..
Interests Balettia ja show-tanssia harrastan ohjatusti, mutta välillä tykkään myös opetella Youtubesta joihinkin biiseihin tehtyjä koreoita. Tanssin lisäksi harrastan omatoimisesti myös kirjoittelua, (enimmäkseen YA-kirjojen) lukemista, musiikin kuuntelua ja K-dramojen katselua. Ja toki pidän myös tätä ihanaa blogia!
Favorite Movies Animeita oon katsellut joskus (Howl's moving castle on tosi hyvä!!), mutta nyt nautin enemmän Netflixin sarjoista. Ainakin A love so beautiful on ihana <33
Favorite Music Mun musiikkimakua voi kuvailla yhdellä sanalla: K-pop. Lemppareita on tällä hetkellä Enhypen, Nwjns ja Skz, mutta oon suht uus fani, elikkä mä tiedän aika lailla vaan perusjutut. Mutta hei jos oot jonkinmoinen K-pop stan niin laitappa ihmeessä mailia, sähköposti löytyy sivupalkista!
Favorite Books Mun kirjamaku rajoittuu lähinnä YA-kirjoihin, mutta oon mä pari tietokirjaakin joskus lukenut..? No, joka tapauksessa lempikirjoja ovat varmaankin.. Eh, mä täytän tän sitten joskus (eli en varmaan ikinä T-T), kun keksin ne :')