Omdahl naturfoto

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Transportation
Occupation Bussjåfør, ekspressbuss
Location Ramnes, Vestfold, Norway
Introduction Gift med Heidi som er først i rekken sammen med barn og barnebarn:) Foto tar nok en del av min fritid (kanskje litt for mye vil enkelte hevde:)) fugler og natur er noe jeg liker å ta bilder av, men har fattett interesse for portrett og "modell/ fashion" foto også. Jeg bruker mye tid på å lære meg komposisjon, eksponering, lys etc.. Alt er selvlært. Heidi har også fått interresse for foto og tatt et grunnkurs i både fotografering og bildebehandling. Hun liker nok best natur/ landskap/ makro og portretter, så fugl og dyr blir det nok fortsatt jeg som pusler med:) Ved siden av foto sysler vi med hund. Dvs. mest Heidi. Vi har 2 hunder en sort Stor puddel, Nemi, og en liten prinsesse, Silver puddel, Leiah. Utove dette har vi også hus, hage og jobb. Medlem av Tønsberg Kameraklubb. Helt på tampen: Barnebarn begynner å oppta litt av vår tid også, noe vi begge setter pris på.
Interests Familie, Portrett foto, natur, fugler, dyr, Naturfotografering, Turer i skog og mark
Favorite Movies Ser SVÆRT LITE på tv og film, men om det skulle være noe filmaktig så er det helst naturdokumentarer eller Snooker(biljard)
Favorite Music Det meste untatt, svensktoppar etc. Har begynt å fatte interesse for Ole Paus' låter og tekster. Mye bra der. I tillegg er Øystein Sunde en sikker vinner sammen med Vømmøl spelemannslag, Queen, Phil Collins, Enja, TOTO, Gitarkameratene(de orginale!) etc...
Favorite Books Fototekniske, fuglebøker