FadhDeela

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Technology
Location Tg Kling, Malacca, Malaysia
Favorite Movies aku suka sgt tgk cite yg ada unsur fantasi..best giler fav aku buat masa nie ada transfomer ngan lord of the ring...
Favorite Music muzik??? ermm aku smua muzik aku layan..tp kadang2 tgk mood jugak..kalo mood nak dengar lagu jiwang aku suka dengar lagu 'When I Need u'..
Favorite Books aku nie mls sikit nak membaca..hahahaha tp kalo dah start buka novel mmg ssh nak bnti..sanggup xmkn xtido la..aku suka gak baca komik jepun..