{Lt.M} *H@MiD*

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Student
Occupation juruteknik sistem komputer
Location kota tinggi, johor, Malaysia
Introduction name aku Hamid. korang boleh panggil aku mid. aku skrg masih belajar. dan tempat belajar aku skrg di KKYPJ Segamat. kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal aku korang add kt fb aku. ni email aku harmeed28@yahoo.com.my, dan aku suka layan game dota.. sape yg nak nak try lawan ngan aku jom..
Favorite Movies supernatura, lord of the ring 1, 2, 3.
Favorite Music aku layan je.. tapi aku lebih suka dengar lagu lame2 mcm lagu kumpulan samudera.