-Tiina-

My blogs

About me

Gender Female
Occupation Etsijä
Location Ylivieska, Finland
Introduction Tunnen olevani yhä lievä kaksvitonen, mutta peili kertoo toista. Elämässä paikoitellen kolhuja saanut ja ryvettynyt, tunnen olevani ikuinen etsijä. Mustallakin huumorilla höystetty, nopealiikkeinen ja ratkaisukeskeinen heittäytyjä. Naimisissa vuodesta -97. Perheeseen kuuluu mies, neljä tytärtä, joista nuorin on kirkkaana tähtenä taivaalla. Lauma lemmikkejä. Kirjoittamisen palo pistää kirjoittamaan, maalaamisen palo pistää maalaamaan, elämisen palo pistää elämään, selviytymisen palo pistää selviytymään, heittäytymisen palo pistää heittäytymään, luovuuden palo pistää roihuamaan ja oivaltaman aina jotain uutta, ennen kaikkea itsestä. Samalla tulee näitä oivalluksia muillekin jaettua tekstien ja kädenjälkien kautta.
Interests Perhe, ystävät, paritanssi, flamenco, musiikki kaikilla aisteilla, lemmikit, lähipiiri, kirjoittaminen, maalaaminen, kuoro, elämään sukeltaminen ja tutkiminen... oivaltaminen.
Favorite Movies Tarinat, joissa on selkeä juoni, rehellisen koskettavat.
Favorite Music Monipuolisesti kaikki, musiikki menee luihin ja ytimiin, se on laaja kokonaisuus. Musiikki on kokonaisvaltainen elämys, lukuisen aistien kautta. Tärkeää.
Favorite Books Minulla on seitsemän minuutin sääntö, jonka aikana juonen on koukutettava. Kirjassa merkitsee todella paljon myös kansi, värit, paperi, fontti, luettavuus. Luen vaihtelevasti ja lukuisista eri aiheista.