nas @ miss qs

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Occupation will be qs..
Location alor setar, kedah darul aman, Malaysia
Introduction aku ni dilahirkan pada tahun 1992.aku lahir di dalam Malaysia so aku warganegara.hoooreeyyy! bersyukur sebenarnya.. pada awal zaman kegemilangan aku ialah semasa aku berada di tahun 4, aku kononnya best student dalam kelas, cis!statement tak boleh blah! after that, aku mula la melangkah ke tahun 6 dengan gaya ala-ala pelajar elit(hanya dalam angan-angan!) haha. next, semasa di sekolah menengah aku jatuh bangun,jatuh bangun...and then duduk kot...dah tak larat nak jatuh bangun...aku pun duduk la atas score yang boleh la... cerita u...ahah! first-aku tak berniat nak masuk jurusan ukur bahan,but not all of us boleh tahu aper akan berlaku pada kita.selagi aku masih boleh berusaha,aku akan berusaha. second- nak jadi muslimah dan anak yang solehah. third-teringin nak jadi penulis.. thats me!
Interests writing...
Favorite Movies bleach the animated series.
Favorite Music secret!
Favorite Books novel dan juga semua buku yang ader kaitan dgn construction..insyaallah...

What spells can you cast with magic markers?

susahkah kita hendak bersyukur dengan ape yang ader?(selalu bertanye pd diri sendiri)