Pafrika Og Belkini

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Introduction Pafrika er 37 år, mor til Belkini, og nå også til lille Kantarell. Belkinien har rukket å bli 10 år, og er årsaken til at denne bloggen oppstod. "Kan ikkje vi ha en blogg mamma, så kan du ta bilde av rommene i huset vårt og sånt...pliis?" Noen har nok fulgt interessert med på mors internettaktivitet. Pafrika gikk noe motvillig med på dette, men har i etterkant kuppet hele bloggeprosjektet. Belknien har derfor laget sin egen blogg, med det treffende navn "Belkini". Anbefales, såklart! Pafrika liker først og fremst å skrive, men for at noen skal gidde å lese det jeg lirer av meg her inne, har jeg skjønt at jeg må spe på med en nysydd pute fra tid til annen. Eventulet en heklet vimpelrekke, en nymalt list... Jepp, jeg gjør hva som helst for lesere. Velkommen til oss!
Interests Belkini: Bade, lese, musikk, dokker, venner, sminke, blogge?, data.
Favorite Movies Belkini: Jeg liker veldig godt "bratz the movie" og "orps the movie"
Favorite Music Belkini: Jeg liker Miley Cyrus og Shakira, Rhianna, Justin Bieber, Bjørn Johan Muri. Pafrika: sukker tungt, og lover å prøve å få Belkini på bedre tanker.
Favorite Books Belkini: Rabbel tegneserien, Den vesle vampyren - bøkene, Roald Dahl sine bøker, LasseMajas detektivbyrå - bøkene og mange flere!