TALLER ALBORADA

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Occupation Ocupació Terapèutica
Location Mollet del Vallès, Barcelona, Spain
Introduction Som un grup de nois i noies que treballem a Mollet del Vallès en el CET Taller Alborada.En el Taller treballem molt i amb molta il · lusió, fem manipulats industrials per a empreses col · laboradores de la comarca, també tenim dins del Taller la secció d'Arts Gràfiques on serigrafiem samarretes, gorres etc.Per la inprenta fem agendes, i moltes altres coses. Al Centre entrem a treballar a les vuit en punt del matí i sortim a dos quarts després de dinar al menjador de l'COBosc i de xerrar una estoneta amb els amics. Al Centre ens trobem molt bé i ens agrada molt treballar-hi.
Interests Ens agrada molt fer activitats tots junts com; tenir cura del nostre hort, fer manualitats, aprendre a cuinar i fer pastissos, fer esport; a la majoria ens agrada jugar futbol i habitualment disputem Tornejos Intercentres de Mollet, també ens agrada sortir tots junts d'excursió per Gallecs i fer fotos pel bosc, escoltar música i ballar a les festes de Nadal i Carnestoltes.
Favorite Movies Documentals de National Geographic, Pel·licules d'acció, musicals, i també les d'amor
Favorite Music Hi ha diversitat de gustos, a uns els agrada la música flamenca com; Manolo Escobar, El Fary, Camela, a altres la melòdica; David Bisbal, Melendi, Pau Alboran, Orozco, Shakira, j.Bieber i també la música tecno, el rap etc.
Favorite Books Ens agrada llegir els diaris esportius, revistes del cor, novel.les.. etc.