mijn dag van vandaag

My blogs

About me

Gender Male
Industry Non-Profit
Occupation IC/CCU verpleegkundige
Location Purmerend, noord-holland, Netherlands
Introduction Indien u de foto's GOED wit zien, kunt u het beste klikken op de foto's ( dubbelklikken) dan ziet u ze wat groter. Mijn dag van vandaag, gaat over wat mij boeit in het leven en dat is meestal in beeld ( foto’s ). Kijk ook op mijn twitter account: @tijff , daar staan ook veel foto's Alle foto's zijn door mij gemaakt en zijn mijn eigendom. Als u een foto wilt gebruiken, prima ! Maar vraag wel even toestemming aan mij. Ik leef in redelijke rijkdom als ik mij vergelijk met de arme landen. Ik vind het leven niet altijd makkelijk meer, na 2 operaties wegens kanker. Mijn vertrouwen in mensen is weg. Ik geniet eigenlijk alleen nog van de natuur. Ik geniet van de vele wonderlijke dingen die ik elke dag ontdek en op de foto kan zetten om te delen. Indien u langer dan een maand geen post ziet op mijn blog dan ben ik er niet meer en hoop ik dood te zijn. De ziekte sloopt mij langzaam en begin op te raken. Vele teleurstellingen verder in mensen....
Interests Fotografie, natuur, computers, schrijven. En hoewel ik alleen leef, hou ik van één vrouw, een onbereikbare vrouw.
Favorite Movies Alle BBC documentaire's, Sophie's Choice, Gladiator, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, the notebook.
Favorite Music Saybia, Eels, pink floyd, coldplay, portishead, beatles etc