Alvin Shah

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Government
Occupation LEGAL OFFICER
Location Muar, Johor, Malaysia
Introduction jangan cuak bila u’olz rasa nk dtg lepak kat Papa Gosip ni ok? ala, skali-skala nak gosip b'bakul2 apa la salah nyer kannnn? cam xbiasa je. puiiiii..!! Papa Gosip ni bkn nk gosip benda2 tak berfaedah gitu, kita kat sini gosip benda baik2 je. so, no worries la klau tetiba rasa dosa u’olz tu penuh satu tempayan bila dtg sini. xde makna nyer!! kita nk tegakkan kebenaran gitu. tp style/cara penulisan aku kat sini mmg gler2 ckit. dlm blog je. kat luar cam biasa je. Woi sana, woi sini..haha!! aku pn msh BARU dlm dunia beblog ni. so segala tunjuk ajar dari otai2 blogger sangat2 aku harapkan. baru beberape bulan aku create blog Papa Gosip ni. suka sgt menulis sbb bnyk jgk la pengalaman idup. so, just nk share ngan u’olz suma. sharing is caring gituuu. kelas ko maria!! ok la, enjoy ur reading here guys!! Silap salah or terkasar bahasa sepanjang u’olz baca entry kat sini aku susun 10 jari minta maaf ok? i’m cool..yeah!! bydeway, call me vin ok?
Interests 1st of all, i'd like 2 meet anybody dat honestly wannabe my frenz..vin ni jenis b'kwn dengan suma orang..no bias or prejudis kat sesape je..doesn't matter if dia tu boyz or gurl, straight or gay, young or adult, rich or poor, beautiful or not, from where he or she came from i don't care..asalkan dia nak b'kwn so vin ok jeeeerrrr...yang pasti korang suma yang nak jd member gua (gengster la plak) xkan regret even a sec!
Favorite Movies No doubt, HARRY POTTER..!!suma buku Harry Potter vin ada..ada skali tu time kuar last buku HP, vin sanggup dtg ke KLCC kol 4am ngan mmbr (21/7/2007) semata-mata nak beli buku tu je...dah minat sgt2 even penat gler lari mcm nak t'cabot jantong n ilang separuh nyawa kat dlm suria KLCC coz nk g ke KINOKUNIYA..Mmg best time tu coz dapat jmp rmi gler harry potter's fan..btw, all movies of HP vin tgk kat cinema and sanggup beli DVD ori HP...PEMINAT!!!!
Favorite Music Oh my God, i'm a big and die hard fan of BRITNEY SPEARS.. But now LADY GAGA tersemat di hatiku.. (tp cayunk britney gak).. Sumpah lagu LADY GAGA dari 1st album dia "THE FAME" & 2nd album dia "THE FAME MONSTER" suma best-best siot.. gugur bulu satu badan tau sbb best gler vavi lagu dia.. btw, suka gak genre music such as POP, R&B, Hip-Hop, Balade dan....INDIE!!idup indie..!! yeah babeh!!
Favorite Books What can i say?? of course la harry potter..apart from dat apa2 je buku yang best vin akan curi2 or lepak2 baca kat memana bookstore and then baru vin akan beli..yela kang dah beli mahal2 dapat lak buku cam haram xbest, nyesal smpi golek2 atas tanah..buku jiwang karat yang plg latest vin baca is PS:I LOVE YOU & CAN U KEEP A SECRET..wakaka!