ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΖΑΜΗΣ

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Law
Occupation Δικηγόρος/Πολιτικός
Location ΒΟΛΟΣ, Greece
Introduction Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, πρ.μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Διεύθυνση γραφείου: Κουταρέλια 74, 38333 ΒΟΛΟΣ, τηλ.:24210-31756/ 6945-897049, φαξ:24210-76689 Εmail:nizvas@yahoo.com
Interests Ισότητα, ισονομία, κράτος δικαίου, προστασία περιβάλλοντος, καταπολέμηση διαφθοράς
Favorite Movies Οραματίζεται μια δραστήρια κοινωνία των πολιτών, με θέσεις, προβληματισμούς και απόψεις, ικανή να παρεμβαίνει από μόνη της επί παντός επιστητού.
Favorite Music Δεν υποστηρίζει τα μεγαλεπήβολα οράματα και δεν εμπιστεύεται αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους χαρισματικούς. Είναι ρεαλιστής και βάζει στόχους που μπορούν να πραγματοποιηθούν. Επειδή έγινε νομικός εκ πεποιθήσεως και λόγω ιδιοσυγκρασίας, θέλει στην κοινωνία να εφαρμόζεται αυστηρά η ισότητα και η ισονομία.
Favorite Books Λόγω της μικρασιατικής καταγωγής του απεχθάνεται τις κάθε μορφής διακρίσεις και πιστεύει ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες. Πιστεύει στον διανοητικό (και μόνον) φιλελευθερισμό, τον οποίο θεωρεί ως τον μόνο ικανό να προκαλέσει την ανάδυση της προσωπικότητας και να οδηγήσει στην κοινωνική, πολιτική και πνευματική ελευθερία του ανθρώπου.