Eduard Batlle

My blogs

About me

Gender Male
Industry Communications or Media
Occupation El Punt
Location Girona, Catalunya
Introduction Vaig néixer a Salt (Gironès) l'any 1968. Sóc periodista, visc a Girona i treballo al diari El Punt
Interests Estimo el meu país encara que voldria + Catalunya. Sóc com els meus amics em veuen. Em sento lliure, familiar i un bon escorpit. M'encanta jugar amb els meus fills, l'esport, la literatura, la música i m'agrada passejar pel bosc, escoltar la ràdio, navegar, els sopars-tertúlia, fer mandales, fer puzzles, passejar en Sweet...
Favorite Movies Casablanca, Con la muerte en los talones, Diez negritos, El Padrino, Toro salvaje, Uno de los nuestros, El nom de la Rosa, La chaqueta metálica, Apocalipsis Now, Cadena perpetua, Cortina de humo, El dilema, Lost in translation, El que queda del dia, Brubaker, Enrique V, Un mort entre les flors..., Uf, en queden tantes!
Favorite Music Bruce Springsteen, U2, Diana Krall, Coldplay, Van Morrison, Bill Douglas, Supertramp, John Cougar, Norah Jones, The Cure, Bob Marley, The Waterboys, John L. Hoocker, Dexy's Mignight Runners, Fleetwood Mac, Simple Minds, Antònia Font, Carla Bruni, Lluís Llach, Macedònia..., i molts més!
Favorite Books La bona sort, La brúixola interior, El vigilant del camp de ségol, Carta al pare, El Vuit, A sang freda, Wilt, La dama del llac, Vés on et porti el cor, Madame Bouvary, El que resta del dia, Afirma Pereira..., N'hi ha tants!