airmatajernih

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Location Bandar Tun Razak, Pahang, Malaysia
Introduction Dilahir dan dibesarkan sehingga mendapat didikan di FELDA Keratong 4, Bandar Tun Razak, Pahang Darul Makmur. Alhamdulillah, kini berkhidmat di sebuah agensi Badan Berkanun milik Kerajaan Persekutuan Malaysia dan telah diarah serta ditempatkan untuk bertugas di Bandaraya Johor Bahru... the_bengkak@yahoo.com airmatajernih.blogspot.com "Lahirmu Bukan Untuk Dunia, Tetapi Dunia Untuk Kehidupanmu. Hidupmu Bukan Untuk Dunia, Tetapi Dunia Untuk Kepulangan Kita,"
Interests Casting & fishing, Kelapa Sawit, lembu, Sport Car, Real Estate, Jamming, PAKATAN RAKYAT
Favorite Movies Filem² P.Ramlee (Tiga Abdul, Ali Baba Bujang Lapok, Nujum Pak Belalang dll), Drama melayu TV2, tak suka sangat la tv3 punya drama sebab banyak orang kaya-kaya dan seksi-seksi, youtube, movie budak2 mcam harry potter, yang ada tembak2 sikit tapi heronya ada awek cantik. Banyak la jugak... Yang penting best mcam combat.
Favorite Music Rock (Sweet Charity, Wings, Search, May, M.Nasir dll), Metal (Helloween, MSG, Cromox dll), Melayu Asli, 60'an, GNR....Tengok la mood. Kalau tiba time nak layan indon pun boleh. Dalam kete leh layan sambil makan kacang..
Favorite Books No Book...Just blog, laman web dan akhbar. (Siasah, Harakah, Suara Keadilan) (www.tranungkite.net/v9 www.harakahdaily.net, Tukartiub.blog.com) dan yang penting sekali bukan utusan.. Kalau betul-betul buku, macam cereka pun kadang2 layan. Fakta, sejarah dan sebagainya.. Time perlu mesti kena baca buku Perintah Am, Tonggak 12, Pekeliling Perkhidmatan, Arahan Keselamatan dan sebagainya.. kah kah