Raul_Bijoux

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Banking
Occupation operator informatician
Location Bucuresti, Romania
Introduction BINE ATI VENIT ! EU SUNT ALEXANDRA MIHAELA, NASCUTA PE 26.06.1977 SI IMPREUNA CU FIUL MEU RAUL MIHAIL NASCUT LA 26.06.2006 AM PORNIT LA "MARGELIT" ! LOCUIM IN BUCURESTI, AVEM O FAMILIE MINUNATA CARE NE SUSTINE SI CARORA LE MULTUMIM FOARTE MULT CA SUNT INTELEGATORI CU NOI. AM DESCOPERIT LUMEA MAGICA A MARGELELOR IN IANUARIE 2009 SI DE ATUNCI... NU NE PUTEM OPRI. PRIMUL MODEL CREEAT A FOST FOREVER IN LOVE. RAUL A CREEAT RED FISH SI MA AJUTA DESEORI LA CREEAREA BIJUTERIILOR SAU LA PIERDEREA SI IMPRASTIEREA MATERIALELOR PRIN CASA... VA MULTUMIM CA SUNTETI ALATURI DE NOI SI NE INCURAJATI IN CEEA CE FACEM.
Interests BIJUTERIILE SUNT UNICAT, REALIZATE MANUAL, METALUL FOLOSIT NU CONTINE NICHEL(atentie ! sa nu intre in contact cu parfum sau alti factori chimici pentru ca se deterioreaza). MATERIALELE FOLOSITE SUNT : MARGELE DE LAMPA, MARGELE DIN STICLA, MARGELE DE PORTELAN, MARGELE CERAMICA, MARGELE DE LEMN, MARGELE DE PLASTIC, MARGELE CRACK, PAIETE, PIETRE SEMIPRETIOASE (sidef, onix, piatra soarelui, jad, coral, ametist, aventurine, turcoaz, unakite), METAL ARGINTIU, METAL AURIU, METAL ANTICHIZAT, CUPRU, ARGINT. DACA DORITI MODELELE EXPUSE ALTE CULORI, ALTE MATERIALE, DACA DORITI SA ADAUGATI UN OBIECT SAU SA SCOATETI VREUN PRODUS DIN SET, TOTUL SE POATE REALIZA PE BAZA DE COMANDA. O COMANDA DUREAZA MAXIM O SAPTAMANA, DEPINDE DE RAPIDITATEA CU CARE MI SE LIVREAZA MATERIALELE SAU DE COMENZILE CARE SUNT DEJA IN LUCRU. SAPTAMANAL ADAUG MODELE NOI. PENTRU PROVINCIE PRODUSELE VOR FI TRIMISE PRIN POSTA ROMANA CU PLATA RAMBURS.
Favorite Movies Serendipity ; Lord of the Rings ; Sweet November ; Made of Honor ; Sex and The City ; Fool's Gold ; Jerry Maguire ; Legends of the Fall ; 15 Minutes ; Wanted ; Boiler Room ; The Mummy ;
Favorite Music Buddha Bar ; Alejandro Sanz ; Eros Ramazzotti ; Alicia Keys ; DJ Project