Skapligt Enkelt

My blogs

About me

Gender FEMALE
Introduction Jag som har den här bloggen är en ganska vanlig trebarnsmamma, som till vardags arbetar som lärare. De flesta pysslen på sidan har jag gjort själv eller tillsammans med mina egna barn. När jag började med sidan gjorde jag det för att dela med mig av ett par pysseltips till mina vänner. Det var 2001 och sedan dess har det blivit en hel del pyssel.

Arbetet med sidan görs på lediga stunder, därför kan uppdateringsintervallerna bli väldigt ojämna. Där det inte anges annat är det jag som tagit foton eller gjort bilderna.

Det är fritt fram att plocka idéer och skriva ut sidor från Skapligt Enkelt, men du får inte kopiera beskrivningar eller bilder rakt av för att använda på andra sidor på nätet eller i kommersiellt syfte.
Du får gärna länka till Skapligt Enkelt. Till många pysslen kan jag inte uppge någon källa. Det är idéer som spridit sig och blivit allmänna. Vissa av modellerna är mina egna påhitt eller modifikationer av andra pyssel. Om jag fått pysselidén av någon, är tipsarens namn utsatt. En del beskrivningar är från andra pysselsidor på nätet. De är utlagda här med sidägarens tillåtelse, och det finns en länk som hänvisar till sidan.