midat

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Occupation jual nasi lemak
Location bangi, selangor
Introduction mcm yg tertulis di banner tp bleh bnyak lagi karakter bagi diri ku ini..yela manusia itu berubah, pernah berubah dan akan berubah, tak mungkin tak berubah tak kisah lah scr fizikal ke, mental, emosi ataupun siaran tv dirumah.
Interests mekap, fesyen, warna, musik, majalah yang cantiik, decoration, bunga, shoping, duit
Favorite Movies hindustan movie bebeh..haha minah hindustan plak..but ok pe leh belajar satu bahasa yang popular ye.. dan movie@siri yang best sehingga dapat meninggalkan kesan yg terdalam dan tertinggal dihati untuk beberapa minggu..fuh byk tau bbrp je ni prison break, madagascar 1 & 2, transfomers, hell boy
Favorite Music music? hehe pun hindustan dan semua yang sedap dan menarik di telinga aku..bukan di telinga kalian ye hehe.tak kisah lah balada ke pop rock ke, dangdut ke, heavy ke nasyid ke tak kisahlah asalkan best.
Favorite Books aku suka buku motivasi dan buku cerita kanak - kanak yang dalam bahasa inggeris, kalu novel pastikan ia tulisan ramli awang murshid memang best dan majalah rapi, mingguan wanita, pengantin, anjung seri dan komik one piece