Laila

My blogs

About me

Gender Female
Location Akershus, Norway
Introduction Singel og barnfri dame med sans for krydder både i maten og tilværelsen ellers. Foretrekker å gå mine egne veier framfor å dilte etter andre. Jeg lever mitt liv som det passer meg, så får andre leve som det passer dem. Jeg har opplevd mye spennende og interessant på fritiden, men har hatt en heller stusselig yrkeskarriere. Har brukt mye tid i mitt voksne liv på å angre at jeg ikke tok en skikkelig utdanning i yngre år. Prisen jeg har måttet betale for denne dumheten er en lang rekke ”drittjobber”. Men disse jobbene har også gitt meg erfaringer jeg ikke ville være for uten, og jeg har møtt mange flotte mennesker jeg ellers ikke ville hatt gleden av å bli kjent med.
Interests Politikk, samfunnsklasser, Guinness, bøker, kunst, tegning og annen kreativ utfoldelse, Irland, storbyferier, dyr, stillhet, naturopplevelser.
Favorite Music Klassisk, barokk, irsk musikk, REM, Van Morrison, Leonard Cohen, Clash, Smiths, Joanne Shenandoah, og mye annet rart.
Favorite Books Middlemarch av George Eliot, The Portrait of a Lady av Henry James, En bønn for Owen Meany av John Irving, Catch 22 av Joseph Heller, Bestialitetens historie av Jens Bjørneboe, Jane Austen, Jan Kjærstad. Krimbøker av blant annet Karin Fossum, Val McDermid, Ann Cleeves, Ian Rankin, Peter May, C.J. Sansom.