Hilly Nicolay

My blogs

About me

Gender Female
Location Netherlands
Introduction Mijn naam is Hilly Nicolay. Ik schrijf al diverse jaren gedichten. Met mijn gedichten probeer ik gevoelens onder woorden te brengen. Ik heb twee bundels uitgebracht, te zien op dit blog. Enkele van mijn gedichten zijn in bloemlezingen opgenomen. Verder is er een gedicht geplaatst in een kalender en in bladen van een verzorgingshuis. Heel blij ben ik met de plaatsing van een gedicht in het boek: "volkstuin verhalen" Op verzoek draag ik mijn gedichten voor.
Interests Schrijven en lezen van gedichten, poëzie, boeken, film, muziek, psychologie, kunst, creatief bezig zijn, varen, zeilen, wandelen in de natuur, koken, vogels. Mijn moestuintje
Favorite Movies The Lord of the Rings, Game of Thrones, The Bridge, Films over de superhelden van Marvel. Scandinavische misdaadseries. Pan's Labyrinth.
Favorite Music U2, The Cure, Goldplay, Beach House, Pink Floyd, Adele, Byzantijns Kozakkenkoor, Anne van Schothorst, Russian Folk Music, Kinga Bán
Favorite Books Anna Karenina van Tolstoj, Elke nieuwe morgen van Karen Kingsbury. Ik wou dat ik een vogel was (een natuurgedicht voor elke dag van het jaar), Volkstuinverhalen van Suzanne de Boer & Marieke de Geus.