Victor Collell

My blogs

About me

Gender Male
Industry Student
Location Barcelona, Catalunya
Introduction Estudiant de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Jugador d'escacs al CE Peona i Peó. Elo actual 1923 FIDE i 2059 català. Sots-campió de Barcelona sub-10. Campió d'Espanya sub-16 per equips amb el CE Peona i Peó. Tercer classificat del Grup "B" de l'Obert Internacional de la Pobla de Lillet 2015. Presentador del programa "Xarxa de Mat", de 19 a 20h. els dissabtes a "7deràdio". Col·laborador del blog Rabiosa Actualitat d'Escacs. Fundador de la revista digital La Veu de l'alumne. Membre de l'equip guanyador de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat amb l'Escola Virolai. Guanyador de la Flor Natural als Jocs Florals de l'Escola Virolai.
Favorite Movies Harry Potter, El senyor dels anells, Ice Age, Star Wars, Avatar, Siete almas, El curioso caso de Benjamin Button, Taxi Driver, La chaqueta metálica, Sin frenos, Diamante de sangre, Resacón en Las Vegas, Invictus, Rocky, Fill de Caín, Shrek, The secret, Seven, El Indomable Will Hunting, Germinal, El silencio de los corderos, Ratatouille, Mulán, Toy Story, El resplandor, As good as it gets, Alguien voló sobre el nido del cuco, Kill Bill, Intocable, Shutter Island, Se7en, Ahora me ves.
Favorite Books L'ombra del vent, El joc de l'àngel, El presoner del cel, Sherlock Holmes, Harry Potter, El senyor dels anells, Joc de trons, El mundo amarillo, Maldito Karma, Marina, Luces de septiembre, El príncipe de la niebla, Càndid, El Rei Lear, Narraciones extraordinarias, Grans Esperances, Mientras agonizo.