Oriol

My blogs

About me

Gender MALE
Location Barcelona, Catalunya
Introduction Tot i ser biòleg amb més de 25 anys d’experiència en el mon de la recerca oncològica i per circumstancies personals ara em puc dedicar profesionalment a la que ha estat la meva gran afició, la muntanya i els viatges. Vaig iniciar-me en el mon de la muntanya quan era molt jove, amb 13 anys, en uns campaments que organitzava la meva escola a l’Estany de Sant Maurici. Amb el temps he anat practicant més i més la muntanya, tant al estiu com al hivern, amb neu i sense, per les nostres contrades i per terres foranies i això m’ha permès pujar a més de 600 cims diferents i passejar i conèixer racons magnífics. També he pogut viatjar força i molts d’aquests viatges organitzats de una forma autònoma amb el cotxe i una tenda o una caravana i això m’ha permès conèixer moltes contrades i molts llocs meravellosos i apartats dels recorreguts més turístics i massificats. Tot i lo molt que he pogut anar fent encara em manquen mil i una contrades per conèixer i infinitats de cims per pujar i el llistat de somnis pendents de materialitzar es molt llarg però no em vull quedar aturat i segueixo lluitant per materialitzar-ne el màxim nombre possible.
Interests Forces, especialment tot el mon de la muntanya i dels viatges, a més a més de la música, la fotografia, observar la natura i el cel....
Favorite Movies Moltes..., però en tinc algunes de preferides com ara Dersu Uzala, Ballant amb llops, Licencia para matar i d'altres.
Favorite Music Jo diria que quasi be tota tant moderna com clàsica, de fet la música es una part molt importat de la meva vida.
Favorite Books Complicat contestar-ho i més si penso en tot el fons que tinc a la llibreria. Alguns llibres de muntanya van deixar una forta emprenta quan era jove com ara Los tres últimos problemas de los Alpes, La cara Oeste de los Drus, Annapurna primer 8.000. etc.