Kaisa

My blogs

About me

Gender Female
Occupation merkonomi
Location Helsinki, Finland
Introduction Kirjoittamisen onnea olen tuntenut aina. Sanat ovat ihania. Pohdittavia. Muuttuvaisia. Pidän myös valokuvista, varsinkin niiden valotuksista tai kuvakulmista. Olen asunut pikku pyrähdyksiä Etelä-Euroopan maissa (matkaoppaana) ja yhden rupeaman New Yorkin seuduilla. Itä-suomalainen kuitenkin; että mistä sie tuut-minne-sie oot mänössä, ja mitä-siul-on kassissa! Pitäähän sitä vähän tietää. Jos ei tarkotuksella niin muuten vaan! Mieheni kanssa asutaan ja haaveillaan, eletään arkea Espanjas, kokeillaan, toivottavasti onnistutaan. Elämä on tässä ja nyt. Olet tervetullut tekstieni pariin. Ja tietysti kommentit lämmittävät bloggaajan mieltä - kiittelen sitten takaisin ;) ! - You can comment in English or en Espanol :) !
Interests kielet, atk-taitojen ylläpito, kävely, shoppailu, kirpputorit, koirat, valokuvaus, elokuvat, linnut, eläimet, vanhat asiat, historia, Raamatun asioiden tutkiminen, mm.
Favorite Movies Käki, Ben Hur, Ihana Elämä, Piiat, Hilman päivät, Jeesus, Mamma Mia ja monet monet muut!
Favorite Music country, hyvät virret, gospel, klassinen.
Favorite Books Anna Hanna ja Johanna, Bible, Valkoinen sohva Rivieralla, Virsikirja, Miksi Ihminen, Unelma Isästäni, Matkalla by Billy Graham, Surusta puhkesi kukka, Anna Karenina, mm.