Zsebi

My blogs

About me

Gender Female
Industry Student
Occupation Kommunikáció -és médiatudomány MA
Location Hungary
Introduction Sziasztok! Zsebi vagyok, 27 éves, könyvmoly, és egyetemista. A könyvekkel való jó viszonyom már korán kialakult, mindig is szerettem olvasni, és büszkén mondhatom azt, hogy a kedvenc könyveim karaktereivel együtt nőttem fel. Janne Teller szerint semminek nincs értelme, viszont én úgy vélem a könyvekben értelmet és válaszokat találhatunk a világ kérdéseire, és akár saját magunkat is megismerhetjük egy kicsit jobban, amikor egy-egy szereplőhöz hasonlítjuk magunkat, vagy éppen a helyébe képzeljük magunkat. Egy szó, mint száz: olvasni jó, és épp ez az én célom is, hogy elérjem az, ami minden könyves blogger legnagyobb álma, azt hogy az értékeléseimnek köszönhetően egyre több és több emberrel ismertessem meg az olvasás élményét, és annak minden előnyét.
Favorite Movies The perks of being a wallflower, P.S. I love you, Fantastic beasts and where to find them, Doctor stranger, BigHero, Thor 3, Így neveld a sárkányodat 1-2
Favorite Music Imagine dragons, One republic, Sia, Halsey, The Script, Fall Out Boy
Favorite Books The perks of being a wallflower, Percy Jackson series, Tukorjarok, Cruel beauty, Eleanor&Park, Forbidden, meg még ezer és egy könyv :D Többiért böngéssz a moly profilomon, vagy a blogmon ;)