Kirsten Amstrup

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Occupation Hjemmesygeplejerske
Location Skibinge v. Præstø, Denmark
Introduction Jeg hedder Kirsten og jeg er gift med Hans. Jeg er 62 år og arbejder som aftensygeplejerske i Lejre Kommunes hjemmepleje. Jeg har strikket siden jeg var tre - og dvs. i mere end et halvt århundrede, og jeg kan stadig ikke lade vær'. I mange år strikkede jeg i ensomhed og blev opfattet som en lidt sær gestalt med det evindelige strikketøj, der altid var med alle steder. Sådan er det heldigvis ikke mere. Her på Sydsjælland har vi adgang til mange gode strikkefællesskaber, og nu er så også de virtuelle fællesskaber kommet til. Dem vil jeg forsøge at blive en del af igennem denne blog.
Interests Strik, strik og atter strik, min have, andet håndarbejde, mine strikkeklubber, gavstrik, politik, min familie, mine venner ikke mindst!
Favorite Movies Jeg ser ikke mange film og har inden særlig foretrukken. Det skulle da lige være Hævnen af Susanne Bier.
Favorite Music Jazz og klassisk musik lytter jeg meget til. Men jeg kan også lidt god gammel rockmusik.
Favorite Books Jeg er kriminalromanlæser og Håkan Nesser er min absolutte yndlingsforfatter, men mange andre finder vej til min boghylde.Strikketøj og krimier som lydbøger er bare bedst