Dessan

My blogs

About me

Gender FEMALE
Location Norrland, Sweden
Introduction Jag kallas för Dessan. VI kör en Carthago chic e-line -2015. Jag gillar allt som förgyller min vardag. Har 2 bloggar: Vardags-glitter.blogspot.com. Där jag skriver för det mesta om roliga saker. Min andra blogg: Pysselglitter.blogspot.com. Där jag lägger ut allt pyssel jag gör. Jag är gift med Kjell och har 2 söner. Christoffer och Gabriel . Vi blev dessutom äntligen farmor o farfar den 1/5-2015 till söta Benjamin, och lilla söta Amanda 18/11-2017 och även söta lilla Lara som föddes 1/2-2021 med massor hår. Jag är så lyckligt lottad som är mamma till 2 så fina pojkar o 3 barnbarn och dessutom fina tjejjer till mina/våra söner ********************************************* About me: Här nedan finns min mailadress om du vill kontakta mej :)
Interests Mina intressen är min familj, vårt husbilsliv, loppis, fota massor:) och umgås med våra goda vänner, och gå på Skellefteå AIK:s hockey matcher. mm
Favorite Movies Jag är allätare inom filmvärlden.
Favorite Music Jag kan lyssna på det mesta inom musiken också. Kanske inte riktigt opera och country musik...det är ingen hit däremot=)