Susie på Stjärnarve...

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Industry Engineering
Occupation Pensionär
Location Eksta, Gotland, Sweden
Introduction Jag är en infödd Stockholmare som tillsammans med gubbe och hund besökte Gotland för en fyradagarsemester för första gången 1998 och blev störtförälskade i ön. Nu är vi sen 2003 gotlänningar..... Vi bor 4,5 mil söder om Visby i Eksta. Där har vi en stor tomt på 4700 kvm som var så gott som helt orörd när vi flyttade hit - men det är den naturligtvis inte längre...*fniss* Vår dåvarande hund Penny - en Lancashire Heeler - som följde med oss hit blev 16,5 år, därefter tog vi hand om Santos - en Podengo Portugeuse Pequeno - när han var 4,5 år och var så förtjust i tjejerna på kenneln att han slutade äta. Han blev tyvärr bara 13 år. Utan hund kan man ju inte vara så nu har vi Molton ibland - en liten "dagishund" som är en fyrvägskorsning och som är världens sötaste och snällaste.
Interests Trädgård, bilracing, design, matlagning, poolbad, engelska TV-thrillers, dokusåpor, böcker, konst, natur, djur m.m. m.m.
Favorite Movies Bra, företrädesvis engelska, thrillers. Fast en av dom bästa är 2001!
Favorite Music Gammaldags äkta blues, gammaldags rock och rhythm & blues, bluegrass m.m. m.m. Min gubbe är ett riktigt musikfreak med mycket bred musiksmak (även klassiskt och jazz som jag inte är så förtjust i) och dessutom mycket stor skivsamlare så musik är nåt jag lyssnar på varje dag. Men det blir inte dansmusik, lättviktig pop eller mainstream....
Favorite Books Thrillers, deckare och bra skönlitteratur.