Essu, Rimpsu ja Pinni

My blogs

About me

Introduction
Tätä blogia kirjoittavat kolme pari(kolme)kymppistä naista, joiden intohimona on kaikenlainen paskartelu, eli askartelu, käsityöt, tuunaaminen ja remontointi. Kerromme blogissa omista luovuuden tuotteistamme, jotka voivat olla mitä tahansa kaulahuiveista lamppuihin.

Essu: "Harrastan skräppäystä ja teen sivuja etenkin kahdesta lapsestani. Minua kiinnostaa kaikenlainen kierrätys, vanhat kunnostettavat tavarat sekä kestovaippojen ompelu."

Rimpsu: "Intohimojani ovat virkkaaminen, neulominen ja ompelu. Tuunailen myös kirpputorilta ostamiani tai muuten epäsopivia vaatteita vaihtelevilla tuloksilla. Useimmiten luovuuden kohteinani ovatkin vaatteet ja asusteet. Seuraavaksi haluaisin opetella tekemään koruja."

Pinni: "Ekoilu, tuunailu ja askartelu luonnistuvat. Olen innostunut sisustamisesta ja ostan käytettynä vaatteita, joita tuunailen itselleni sopivaksi. Käsitöitä teen vaihtelevasti: ompelu, neulominen ja ristipistojen tekeminen on mieluisaa, jos niissä onnistuu :) Haaveilen oman vanhan nukkekodin ehostamisesta, tietenkin kaikki huonekalut itse askarrellen."