ELAIS

My blogs

About me

Gender FEMALE
Location Luleå, Sweden
Introduction Elais ishte emri i nje karakteri qe krijova para shume(>5) vitesh ne nje MUD (multi user dungeon) ku luaja. Vizualisht i ngjason pak avatarit qe kam zgjedhur ne blog. Emrin e pata hasur ne nje liber filozofie dhe m’u duk i pershtatshem. I referohej perendeshes se ullinjve ne mitologjine greke. Nuk quhem Yllka megjithse nga adresa e blogut mund te tingelloje keshtu.yli-skatten (adresa e blogut) eshte nje loje fjalesh qe bera me veten. Yli- nga finlandishtja "mbi" "siper"; skatten- nga suedishtja "thesar(i)". Se bashku kane nje kuptim privat (te paperkthyeshem) dhe nje kuptim "publik"= "over-rated" ;)
Favorite Music Antique, Helena Paparizou, Dido and plenty more
Favorite Books Red, white and black - a biografy of Henry Baile (alias STENDAHL)