Blogger
NURULIANA
On Blogger since: July 2010
Profile views: 677

My blogs

About me

LocationPERMAISURI, TERENGGANU, Malaysia
Introductionsaya nuruliana mohd bidi sering berusaha memahami diri sendiri,keluarga saya,kawan-kawan saya dan orang yang saya sayangi..saya sering berharap orang lain juga seperti saya..saya nak mereka memahami saya sebagaimana saya memahami mereka..Saya akan berusaha menggembirakan orang di sekeliling saya dan menjadi contoh kepada adik-adik saya.Saya akan belajar bersungguh - sungguh untuk memastikan saya berjaya dalam hidup mahupun pelajaran.
Interestsminat yang mendalam terhadap penerokaan dan penjelajahan dalam diri seseorang yang saya sayangi ...
Favorite moviessaya sangat minat menonton sebarang filem janji filem itu adalah filem korea yang betul- brtul menarik minat saya, dan saya tidak kisah walaupun saya terpaksa mengambil masa yang agak lama untuk menghabiskan keseluruhan cerita itu dari mula sampai akhir.saya akan memastikan kawan- kawan serta orang yang saya sayangi mempunyai hobi yang sama dengan saya.
Favorite musicSaya lebih gemar mendengar muzik yang slow berbanding pop dan rancak.ini kerana muzik yang perlahan dapat menteteramkan hati saya jika saya ada masalah .Lagu ini juga boleh membantu saya menyelesaikan masalah tertentu .
Google apps
Main menu