Andrei Paul

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Publishing
Occupation Jurnalist
Location Braşov, Braşov, Romania
Introduction Freelancer. Anterior: Redactor la Monitorul Expres, corespondent Evenimentul Zilei. Colaborator NewsIn Foto ┼či Mediafax Foto/ Freelancer. Previous: (photo)reporter and editor for the local newspaper Monitorul Expres. Corespondent Evenimentul Zilei. Contributor NewsIn Foto and Mediafax Foto.
Interests Fotografie, muzică rock, filme, călătorii, ororile comunismului în România
Favorite Movies The Curious Case of Benjamin Button, filmele lui Charlie Chaplin (în special Modern Times şi The Great Dictator), în general filmele mai vechi, pentru ca au o poveste de spus în lipsa unor decoruri extraordinare sau a unor efecte speciale nemaipomenite.
Favorite Music Rock-ul anilor '50 - '70, ceva jazz vechi, blues etc
Favorite Books Copiii căpitanului Grant, Cireşarii, Tom Sawyer şi Winnetou, pentru că au fost cărţile copilăriei mele şi pentru că în ziua de azi nimeni nu se mai joacă de-a Tom Sawyer, Cireşarii, Winnetou. Cărţile şi istoriile foştilor deţinuţi politic, pentru că mi-au arătat faţa comunismului pe care nici acum nu o poţi învăţa la şcoală. Alte sute de cărţi pe care le-am citit cam pînă în facultate, pentru că dup'aia am dat de internet, muncă şi stress, şi cele pe care sper să le citesc şi de-acum încolo.