Saara Ylönen

My blogs

About me

Gender Female
Location Nummela, 16, Finland
Introduction Lukeminen on matka. Lukeminen on magiaa. Lukeminen on jotain, johon on mahtavaa paeta, sukeltaa, kadota, uppoutua, rakastua... Lukeminen avaa ovia, joita en tosielämässä voisi avata. Lukeminen on mun juttu! Kirja-arvosteluja ja muuta kirjateemaista blogin täydeltä. Olen (viimeisimmältä) ammatiltani sosionomi-diakoni ja työskentelen tällä hetkellä päihde- ja mielenterveystyössä. Kirjat ovat intohimoni, harrastukseni, nautintoni ja pakopaikkani. Voisin päivät pitkät puuhailla kirjojen parissa, joko lukien, luetteloiden, kuvaillen tai keskustellen niistä. Rakastan sitä, kun voin tuijottaa kirjahyllyäni ja ajatella, että tuossa se hyvä kirja on, tuokin on ehkä hyvä, millainenkohan tuokin kirja on... Blogissani haluankin antaa vinkkejä siitä, mistä sinä voisit saada nautintoa. Hyviä kirjoja, joita itse olen rakastanut tai sitten joissa näen jotain, mitä joku muu voisi rakastaa. En viitsi tuhlata aikaa kirjan arvosteluun, josta en usko kenenkään pitävän. Luen myös päivittäin lapselleni ja nostan sieltäkin huippuja esille, jotta voit ottaa vinkkejä oman lapsesi kirjahyllyyn.
Interests Lukeminen, tietokonepelit, kirjoittaminen, kirjat, kirjojen ihailu, uusien kirjojen hamstraaminen, kirjojen luettelointi, selailu ja järjestely.
Favorite Books J. K. Rowlingin Harry Potterit, F. H. Burnettin tuotanto, YA-kirjat, fantasia, historialliset romaanit, M. A. Untinen-Auel, Jostein Gaarder, Astrid Lindgren, manga, Brandon Sanderson, Cecelia Ahern, Dean Koontz, Paulo Coelho