amirul mukmin

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Education
Occupation student
Location bagan datoh, perak, Malaysia
Introduction simple, rilek, banyak cakap, suke kaco orang dan banyak lagi la perangai aku. Tapi, bile orang first time jumpe jer, mest kate aku sombong, x banyak cakap, x mesra rakyat ng macam-macam lagi la. Sebenarnyer, aku nih ramah, tapi dengan orang2 yang aku kenal jer. Sorila korang yang x berape aku kenal. Korang tegur jer aku, mest aku tegur balik punye. Aku ni mase mule2 suke memerhati dari bercakap. tu pasal la orang nampak pendiam kot. Bukan ke lebih baik mengenali kawan dari berkawan???