Blogger
Rozita Mohamed Noor
On Blogger since: September 2011
Profile views: 389

My blogs

Blogs I follow

About me

GenderFemale
IndustryArts
Occupationstudent
LocationMachang, kelantan, Malaysia
Introductionmerupakan anak jati Kelantan yang berasal dari daerah Machang dalam Dun Kemuning.Anak kepada mak dan ayah saya.I love my mom and dad.Tanpa diorang, siapalah saya kan. Hiduplah untuk mencari dan mengharap keredhaan Allah SWT..
Interestssuka sangat bela kucing, perkara yang lucu, aktiviti yang mencabar, keadaan yang damai, indah dan permai.
Favorite moviescerita yang penuh konfliks sampai susah nak pikir gmana end of the story. barulah pening sikit kan. tak yah pening banyak-banyak la. wat sakit kelapa je.
Favorite musicLagu-lagu era 90an best sangat-sangat. Lirik pun menyentuh jiwa bangat sih..aduyai. layann
Favorite bookssekarang banyak baca buku-buku motivasi karya Prof Dr Muhaya. banyak memberi aspirasi dan ilmu-ilmu baru berkenaan hidup yang begitu mencabar. cayalah.
Google apps
Main menu