Dolors Reig Vilarrubla

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Arts
Occupation reaprender la vida
Location Oliana/Lleida, Catalunya, Spain
Introduction Nascuda a les terres del pre-pirineu, Oliana, l'any 74, i resident actual de la city de Lleida capital. Enamorada de moltes coses, entre elles la fotografia, però novata del tot, sempre m'ha agradat treure la càmara i fer clic al moment menys esperat, (sobretot quan utilitzo la compacta) però quan tens una mica més de temps el món de la reflex és increible. Gràcies als seguidors del blog, que no m'esperava ni de bon tros que comentés ningú res i principal agraïment a Josep Alba que ha sigut qui me l'ha fet. D'aquesta manera puc expressar el que sento amb un sol clic, bé, és un dir, a vegades fa "clic,clic, clic, clic, clic".... estil ninja! ;D .
Interests M'agrada estar amb les persones que m'estimo, tenir moments propis, llegir, escoltar música, anar amb bicicleta, (quan no fa molt fred), la fotografía, i mirar películes que m'aportin alguna cosa diferent.
Favorite Movies Blade Runner, Taxi driver, la profesía, el resplandor, carretera perdida, Mary and Max, Drácula, M, Twin Peaks, (la serie i la peli), Munholand drive, Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Asesinos natos, el día de los muertos (Romero), Requiem por un sueño, Arizona Baby, muerte entre las flores, quemar después de leer, Clerks, Mallrats, persiguiendo a Amy, Hacemos una porno, Zombies party, rompiendo las olas, bailando en la oscuridad, Los idiotas, teniente corrupto, Grizzly Man, Nosferatu, la pianista, el nombre de la rosa, Hacia rutas salvajes, las vírgenes suicidas, Paranoid Park, Dejad de quererme, BIenvenidos al norte, Hard Candy, un funeral de muerte, contra la pared, la chaqueta metálica, Million dollar baby, Gran torino, Anny Hall, Manhattan, Match point, no es país para viejos, Coraline, etc....
Favorite Music Diguem que m'agrada tot tipus de música mentres no sigui "el xumba xumba" que està ple de pitidos, y el flamenco, (respectable per tothom), tiro més cap al rock, punk, gothic, grups alternatius, etc...
Favorite Books I en els llibres més de lo mateix, m'encanta llegir llibres d'assessins en sèrie, d'històries reals, llibres per passar l'estona, per riure, distreure'm o algun per desconectar de la realitat. Depen de la temporada que passi.