no_rules

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Technology
Occupation Sales
Location Hulu Langat, Selangor, Malaysia
Introduction saya wanita berusia 25 tahun yang bahagia di samping suami yang tercinta-Rizal & baby boy yg keletah-Mikhael.. Sejak kehadiran anak dalam perkahwinan kami setelah hampir 2tahun tanpa penyeri, kami semakin bahagia dan moga kebahagiaan ini kekal ke akhir hayat. Doa ku moga aku dikurniakan cahaya mata lagi sebagai penyeri rumahtangga..dapat sorang baby girl pun jadi lah.. hehehehe
Interests Saya minat membaca..Semuanya bermula dari komik doreamon.. sampaikan waktu hamil 5 bulan, saya sanggup beli buku untuk bayi saya.. tapi die belum pandai membaca lagi.. saya suka berenang, paling minat tonton TV.. hahahaha
Favorite Movies Lord of the rings..harry potter..banyak lagi lah.. jarang tgk cite melayu tp klau kelakar memang xlepas peluang..upin & ipin..
Favorite Music minat lagu melayu asli..banyak alat muzik yang digunakan sangat menarik.. lagu jazz..lagu cinta.. hiphop..R&B.. rock keras xminat.. sorry...
Favorite Books Doraemon.. hasil ahadiat akashah-peminat setia ni.. lagenda budak setan, pilot cafe(paling best).. novel2 cinta.. komik.. minat giler kat ujang..