Karenina Unska

My blogs

About me

Gender FEMALE
Location Finland
Introduction 70-luvun alussa syntynyt nainen, joka nauttii sanojen, musiikin ja taiteen estetiikasta. On utelias elämän ja ihmisten suhteen. Romantikko, jonka jalat ovat tukevasti maassa. Ensin sinkku, sitten löysi miehen ja tuli äidiksi - kaikki tämän blogin aikana.
Interests Liikunta, musiikki, taide, teatteri, keikat, hyvä ruoka ja viini. Monenlainen luova toiminta - kuten kirjoittaminen.
Favorite Movies Elokuvat, joissa on onnellinen loppu. Sci-fi on kivaa ja laadukas romanttinen komedia (kaiken voi tehdä huonosti).
Favorite Music Lempimusiikkia on kaikki paitsi kunnianhimoton iskelmä ja äärimmäisen kokeellinen jazz. Aika moniruokainen siis. Raskaampi rock, PMMP, Jarkko Martikainen, Zen Cafe ja Putro, Tori Amos, Kate Bush, ja vaikka mitä.
Favorite Books Suosikkikirjailijoita esim. Leena Krohn, Pasi Ilmari Jääskeläinen... Ihana oli myös Laulaisin sinulle lempeitä lauluja. Myönnän lukeneeni myös Tomi Kontion nuortenkirjan Viidakon kutsu, jota suosittelen kaikille äärimmäisen lämpimästi. Niin ja Harry Potterit tietysti olen lukenut kaikki. Koetan suosia silti suomalaisia kirjailijoita.