Une telle fille

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Industry Arts
Occupation Kuvataiteilija
Location Bordeaux, France
Introduction Olen Ranskaan vasta muuttanut kuvataiteilija-taivaanrannanmaalari. Koitan aloittaa blogin pitämisen, jos kerrankin tällä tavalla tulis pidettyä yhteyttä ihmisiin ja samalla näyttää mitä millonkin värkkään.
Interests Taiteet eli enemmän tai vähemmän maalaaminen ja piirtäminen, kaikenlainen väkertely, vaatteiden ja käsitöiden suunnittelu ja joskus toteutus. Elokuvat, musiikki ja valokuvaus sekä lukeminen, kirjoittaminen ja kissalle juttelu. Uusimpina harrastuksina jooga ja ehkä nörtteily jos tästä tulee jotain.
Favorite Movies Olen aivan ihastunut vanhoihin musta-valkoelokuviin ja elokuvadiivoihin. Täältä leffoja lötyy kirjastosta aika hyvin, mutta monet on pelkästään ranskankielisiä. Telkkarissakin kaikki on dupattua, ihan pöhköä. Elokuvateattereissa näytetään joskus original versioita, viimeksi tykkäsin yhestä Woody Allenin leffasta "Vous allez rencontrer un bel et sombre inconnu", en tiiä mikä on englanniksi.
Favorite Music Tykkään kuunnella poppia ja jazzia ja toivoisin löytäväni hyviä konsertteja, missä olisi rempseää, nostalgista tunnelmaa. Kävin ennen joulua Opera talon kahvilassa torstai-iltasin kuuntelemassa live jazzia viinilasin kera. Hyvä bändi ja hieno, -ehkä vähän turhankin fiini paikka.
Favorite Books Kärsin ihan suunnattomasti kun näen ihania, tunkkaisia divareita, oikeita kirjatoukan aarreaittoja ja kun törmään vahingossa kadulla kirjakahviloihin, missä älykön älyttömän näköiset hiipparit hierovat Pierre -viiksiään ja keskustelevat kirjallisuudesta. Voi miksi te kaikki puhutte ranskaa, ce n'est pas juste!!!