Ícara

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Occupation Investigadora i professora
Location Alcoi-València-Castelló de la Plana, País Valencià
Introduction Doctora en Belles Arts,(UPV); especialista Universitari en “Aplicacions Industrials i Medioambientals en la Mesura a Distància de la Temperatura” (Facultat de Física, UV-ADEIT); professora a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi/Castelló; professora en High Ability Dimension; membre de la ECHA; i membre especialista del Forum UNESCO. Poeta, associació mallorquina de escriptors i poetes “joescric.com”, i estudiant de Matemàtiques U.V, en l'especialitat de Geometria i Topologia. Pel seu pensament divergent les seues línies d'investigació són diverses, des de l'origen de l'estètica i de l'art, fins a la topologia de sistemes binaris atractors-repulsors relativa a estudis de vórtex, passant per estudis de creativitat, intel·ligències i talents. Des de fa 10 anys imparteix tallers per a xiquets/tes i adolescents d'Altes Capacitats, i des del 2005 participa com a ponent en congressos internacionals.
Interests Estudiar el passat per a construir el futur, allò vol dir crear una arqueologia del futur.
Favorite Movies El pequeño Tate, Contact, StarTrek IV (missió salvar la Terra), Encuentros en la tercera fase, Ágora.
Favorite Music Diguem autors: Anton Leopold Dvořák, Bela Bartov, Tchaikovsky Contemporanis: Vangelis, Jean Michelle Jarre, Mike Oldfield. Leonard Cohen. I com a cantautors: Raimon, Victor Jara, Atahualpa Yupanqui...
Favorite Books 'La Física de lo imposible' de M. Kaku, 'el arte de la danza y otros escritos' de Isadora Duncan, 'Maldan Behera'de Gabriel Aresti, poesia trobadoresca de vvaa, , Cartas a una joven matemàtica d'Ian Stewart.