Synne, Berit og Jon Håkon

My blogs

Blogs I follow

About me

Location Selbu, Norway
Introduction Vi er en familie på fire som er bosatt i Selbu, og består av mamma Berit, pappa Jon Håkon og lillebror Magnus født juni-11 og solstrålen Synne som er født på mamman sin bursdag 6/9-07. Synne er født med alvorlig nyresvikt, og har hatt noen utfordringer på vegen grunnet dette. For å gjøre en laaang historie kort, gjennomførte Synne nyretranpsplantasjon 15/4 2009, med pappan som donor. Som dere kanskje skjønner, går vi nå ei spennendes tid i møte! Vi vet det er mange som tenker på Synne, og med alle sykehusturer, kontroller og forandringer, er det ikke alltid like lett å henge med. Så her vil vi kunne oppdatere Synnes situasjon til "enhver tid" både i tiden før, under og etter transplantasjonen. Det dukker nok opp noen bekymringer, og ikke minst mange gleder vi gjerne vil dele med dere i tiden framover. Trøsta vår oppi alt dette, er at Synne er ei tøff og hærlig tuppe som mamma og pappa er veldig veldig stolt av:O)
Interests Vi tar gjerne turen ut i frisk natur, med Synne i pulk eller vogn. Ellers deler Berit og Jon Håkon interessen for sport, og vi har vært aktiv innen volleyball, fotball, friidrett, skiskyting og golf. Jon Håkon driver fortsatt med fotball mens Berit er på treningssenter. Håpet er at vi skal kunne ta opp golfspillet igjen, og da med Synne på laget:) Utover dette er vi glad i familie og venner, og vil gjerne være der det skjer! Synne har nok arvet mamma og pappas sosiale side, og koser seg der hvor det er mange mennesker. Ukjente såvel som kjente:) Hun bruker all sin sjarm for å tilegne seg oppmerksomhet, og fram til nå har dette fungert optimalt:))
Favorite Movies Synne har funnet sin favorittbarne-tv drømmehagen, mens mamma og pappa ser alt de kommer over av sport på tv`n. Så filmer blir det lite av!!
Favorite Music Vi er ganske "altetende" når det kommer til musikk, men vi e alle glad i han Halvdan, og utover dette hører vi på alt fra barnas beste til ABBA og mye mer....
Favorite Books Det blir dyrene på gården og den store barnesangboka.