tussemor

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Occupation Sykepleier
Location Møre og romsdalen, Norway
Introduction Jeg er ei stort sett blid kjerring med stadige frustrasjons svingninger når det kommer til deler av samfunnsutviklingen...er engasjert og har tanker og meninger om mangt. Jeg er mamma til to nydelige gutter og elsker dem over alt, gubben er absolutt ikke så værst heller ;)Jeg er på en (trolig) evig jakt etter mitt perfekte liv. For tiden er det jobb som er hovedjakten. Vil helst ha mest mulig penger for minst mulig jobb og masse fritid til å gjøre alt jeg liker. Har fast jobb som sykepleier, men ønsker nye utfordringer. Derfor er jeg så smått begynt med massasje og forhandler av mary kay, noe jeg trives med. Om dette er framtiden for meg skal være usagt, men jeg liker jakten litt også.
Interests Musikk, strikking, hekkling, matlaging, kakepynting, interiør, scrapping, mennesker, havet, hudpleie/kosmetikk, massasje
Favorite Movies Dette er igrunnen ganske så vanskelig da jeg aldri husker tittler, men inneholder en film humor, drama og romantikk, så er jeg stort sett fornøyd!!!!!!
Favorite Music Jeg er nesten alt etende på denne fronten, men liker ikke når det blir for bråkete. Alt fra klassisk - abba, jeff buckly, minor majority, cafe del mar, norske artister, men aller best er når ungene sitter med hver sin gitar og durer løs på postmann pat, dyrene i afrika og kaptein sabeltann!!!!!
Favorite Books Krim...Jo nesbø og henning mankel, noe mere rekker jeg skjelden.