Aza Afiq

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Nilai,Negeri Sembilan, Muslim, Malaysia
Introduction heyyy ;) nama aku norazah hj omar,,21Y.. boleh panggil aku eno, aza, or deqno,,suke hati korang la,, aku suri rumah sepenoh mase,, dah bersuami dan mempunyai 2orang hero ;) 1. MUHD ADAM AIMAN 2. MUHD ADAM MIKHAIL Ble yang ke 3? lambat lagi,,so xpayah la nak tanye aku bile nak tambah baby girl pulak okeh,, nyampah doeeee ! suami aku--> MUHD AFIQ ABD HALIM,, CIRI-CIRI AKU; aku suke ketawa,,and bile aku dah stat gelak,,memang susah aku nak stop! HEEE~ and aku seorang yang cepat sangat MOODY,, rasenye semo pempuan macam aku kan? aku gak boleh jadi pendegar setie,,so klo ade masalah,, boleh la kongsi dengan aku,,