Kupai Eszter N'alika

My blogs

About me

Gender Female
Industry Education
Occupation író, tanár
Location Kaposvár, Somogy, Hungary
Introduction Író, költő, kreatív írás tanár. Erőt ébresztő versek, prózák és írástanfolyamok valódi önmagad megismeréséért és kifejezéséért.
Interests önismeret, művészetek, spiritualitás, emberek, természet, pedagógia
Favorite Movies Idétlen időkig, Az a hülye szív, A nő, Életrevalók, Csekély esély, Csillagok között, Eleven testek, Bor, mámor, Provence, Forrest Gump, Don Jon
Favorite Music Főleg indie (pop, rock, folk), elektronika és világzene. Talán az a legjobb, ha megnézed a YouTube-csatornám lejátszási listáit! ;)
Favorite Books Michael Ende: A Végtelen történet, Momo; Virginia Woolf: Orlando, Mrs. Dalloway; Sue Monk Kidd: A méhek titkos élete; Craig Thompson: Blankets; Gabriel García Márquez: A pátriárka alkonya; Kosztolányi Dezső: Néró, a véres költő; Pedro Calderón de la Barca: Az élet álom; Hermann Hesse: Sziddhárta. Költészet, minden mennyiségben, különösen a magyar líra - József Attila, Pilinszky János, Weöres Sándor, Ady Endre, Fodor Ákos és még sokan mások -, Rúmí és más szúfi költők, japán haiku-költészet. Novellisták: magyar "ködlovagok", Kosztolányi, Örkény, Jorge Luis Borges, Julio Cortazár és mindenféle jó. :)