Maggie

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Accounting
Introduction Hej alla där ute. Jag är en glad tjej som har haft förmånen att vara gift med samma karl i 30 år . Jag har två vuxna söner varav den ene har familj. En katt och fyra hundar ingår också i min goa familj. Jag är Förskollärare men arbetade sedan under flera år på en redovisningsbyrå. Har trivts fantastiskt bra i mina arbeten men blev så att jag sedan 2007 har jobbat som egen företagare helt och hållet. Efter min cancerresa 2010 är jag nu engagerad i diverse styrelseuppdrag. Mitt hjärta brinner mycket för andra som drabbas av sjukdomen men även för anhöriga. Desto fler som blir sjuka i cancer och desto fler vi klarar att hålla vid liv , desto fler anhöriga får vi i samhället som skall orka stötta och vara med på resan. Dem måste vi bli bättre på att ta hand om och ge stöd och råd. Det har faktiskt lett mig till att vi nu har en verksamhet i Jönköping som heter Hjärtats Hus. Här kan cancersjuka och deras anhöriga och vänner mötas i ett trevligt hus. Projektet sker i nära samarbete med Region Jönköpings Län.
Interests Familjen, mina husdjur, naturen, jakt, att finnas där för andra i min omgivning. Genom att hjälpa någon hjälper du dig själv.
Favorite Movies "Änglagård", "Skicka vidare", "Förr eller senare exploderar jag"
Favorite Music Night Wisch, Lady Gaga, Madonna, Filmmusik, Orsa Spelemän, mm
Favorite Books Potensgivaren, en otroligt rolig bok. Nu senast, Boel och Oscar, skriven av Josefine Sundström, en bok jag varmt rekomenderar.