Thirty love

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Utrecht, Netherlands
Introduction Frederique Hoogerdoel is de hoofdpersoon van thirty-love. Ze is dertig plus en single, terwijl bijna al haar vriendinnen zijn gesetteld met hun gezinnen. Samen met Carien voelt ze zich geregeld de laatste der Mohicanen. Hun (dating)verhalen kunnen op nog steeds toenemende belangstelling van de settelaars rekenen. Reden genoeg voor Frederique (Freek voor intimi) om een blog te starten.

Thirty-love is een idee van schrijfster Ilse Nelemans. De blog is een voorloper van de roman die in ontwikkeling is. De titel refereert onder meer aan de Engels uitgesproken stand 30-0 in een tenniswedstrijd: je staat in een bizarre telling prettig voor, maar er kan nog van alles gebeuren!

Ilse is zelf ook dertig plus en single maar benadrukt desgevraagd stellig dat elke overeenkomst tussen haar leven en dat van Frederique slechts toevallig is en kan worden bevestigd noch ontkend.

Frederique heeft een eigen facebook-pagina: www.facebook.com/thirtylove waar ze mooie filmpjes en grappige links plaatst. Fans van Frederique reageren hier op haar posts.

Frederique of Ilse mailen: thirty-love@hotmail.com