Fakhri Norman

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Accounting
Occupation Ex-student
Location Temerloh, Pahang, Malaysia
Introduction i'm Simple,sporting, tak suka marah2, tapi kadang2 suka mengarah. Main bLog is Mylife @ HidupKu @ Suka & Duka http://fa3gnola88.blogspot.com/ And my second blog is Ku Kongsi Laman Ku http://kukongsilamanku.blogspot.com/
Interests Aku suka duk ngadap laptop, serve internet, macam2 la aku buat, kalau tak oN laptop sehari rasa tak aman je dunia aku ni.. hehehe
Favorite Movies Apa2 filem baru.. omputeh ke china ke.. tapi lately ni aku suka tgk cite atau drama korea.. nak bjiwang ke ape aku nih..
Favorite Music macam filem gak, aku suka lagu baru, ape2 lagu bru, bila dah bosan aku terus cri lagu baru.. biasa rentak aku suka pop rock..
Favorite Books aku tak tau aku suka buku apa, buku motivasi aku suka gak tapi bgantung pada isi dia, kalau majalah aku suka majalah maskulin.. sbnarnye aku pun suka baca novel gak.. (salah ke kalau laki bace mende cm tu) ingat perempuan je ke ade perasaan..